04/06/2017

Report del Curs Multimodal de Pelvis Femenina.

Escrit per Dy69

Dissabte dia 3 de juny de 2007 es va realitzar el curs Multimodal de pelvis femenina a l'aula Mariano Rovira (instal·lacions de l'Institut de Diagnòstic per la Imatge) de l'Hospital Duran i Reynals.

 

Vam iniciar el curs amb la classe de Radiologia Convencional impartida pel Sr. Xavier Tomàs Gimeno, tècnic de l'Hospital de la Santa Creu de Sant Pau.

La segona classe Medicina Nuclear i Imatge Molecular va ser impartida pel Sr. David Llopis González, tècnic en l'IMI de Manresa i també exercint de tècnic d'aplicacions de GE.

La següent classe va ser impartida per la Dra. Betlem Graupera Nicolau del departament d'Imatge Ginecològica de l'Hospital Universitari Quiron-Dexeus.

Com que no hi ha res específic d'imatge de femenina per tomografia computeritzada, es va decidir fer una classe més àmplia de Ressonància Magnètica que va ser impartida pel Sr. Jordi Font i Queralto tècnic de l'Institut de Diagnòstic per la Imatge de l'Hospital Universitari de Bellvitge-Hospital Duran i Reynals.

A esperes de rebre les enquestes realitzades als alumnes en finalitzar el curs de forma telemàtica, les impressions són que hi hagut una molt bona acceptació d'aquest curs i que en general ha cobert totes les expectatives que es tenien sobre ell.

Es va realitzar un test de coneixements previ al curs i un altre en finalitzar el mateix, amb la finalitat de valorar els coneixements adquirits. El resultat general és que hi hagut un augment de coneixements en finalitzar el curs el 25% cosa que valorem positivament des de l'equip directiu.

Des de la direcció del curs desitgem que aquests coneixements adquirits romanguin en el temps. Per a això tenen a les mans els apunts de totes les classes impartides amb el que podran consultar tots aquells dubtes que poden tenir i també té el nostre contacte per poder solucionar els dubtes que necessiti i/o posar-los en contacte amb qualsevol dels professors.

Volem agrair als professors per la seva participació i implicació en la realització de les classes, així com als alumnes l'atenció prestada en tot moment a totes les classes i el respecte màxim que hagut cap a tots els professors i companys. 

Francesc Josep Torres
Director del Curs