20/11/201717 i 18 de Novembre Fundació Sant Hospital

Curs de Radiologia Seu d'Urgell

ACTEDI i Fundació Sant Hospital de la Seu organitzen un curs intensiu de Radiologia per a professionals de la Cerdanya, Alt Urgell i Andorra Escrit per dlg

15 Professionals experts en actiu han assistit a l'event coorganitzat per ACTEDI i Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell.Es va realitzar un test de coneixements previ amb bones puntuacions, diferents sessions segons la zona anatòmica (tòrax, abdòmen, muscle esquelètic radiologia digital i pediàtrica). Cal destacar els diferents debats de protecció radiològica, ús de telecomandament per exploracions de rutina i possibilitats de publicacions científiques. També hem abordat problemàtiques específiques derivades de l' especial localització geogràfica de l'Hospital.
El professorat i els companys de la Seu han coincidit en la bona comunicació i el bon ambient de treball que s'ha generat.El test de coneixements final ha demostrat un augment d'encerts del 20% respecte al test inicial.Volem expressar el nostre agraïment a Cristina Sellart, Cap de Departament de l'Hospital per la seriositat i l'excel.lència del tracte rebut.