26/11/2017

La feina ben feta... obté el reconeixement merescut.

Escrit per Dy69

El passat 28 de novembre va tenir lloc la celebració del 20 aniversari del Sistema d'Acreditació de Formació Continuada de les Professions Sanitàries.

Durant aquesta celebració es va fer un reconeixement a les entitats que s'han distingit pel seu compromís amb la qualitat de la formació continuada, com a eina necessària per al manteniment de la competència professional.


L'ACTEDI ha rebut aquest reconeixement per ser la primera entitat que apostava per aquest sistema, i ser la priemera a la qual se li va adjudicar la primera activitat acreditada pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries (CCFCPS).

Des dels inicis de l'ACTEDI sempre hem apostat per la qualitat, per aquest motiu vam creure des del primer moment que es va proposar, que les professions sanitàries, no de grau, també entressin dins de l'acreditació de la formació.

La primera acció formativa que es va acreditar pel CCFCPS va ser de la nostra entitat.

Aquesta aposta és perquè creiem que la formació del nostre col·lectiu ha de ser rigorosa i d'alta qualitat, per demostrar el valor de la nostra professió i ajudar al desenvolupament d'aquesta.

Aquesta distinció atorgada ens alegra i ens anima a seguir treballant en aquesta línia, per poder seguir oferint actes formatius de altíssim nivell.

Gràcies a tots per la confiança dipositada en l'ACTEDI.