02/12/2017

Report 6è Curs de Tomografia Computeritzada Multitall.

Escrit per Dy69

Avui hem conclòs la 6a edició del curs de Tomografia Computeritzada Multitall.

Els alumnes han mostrat la seva satisfacció no només amb l'enquesta de qualitat, sinó en el dia a dia, amb la seva implicació i participació altament activa mostrant moltíssim interès amb totes i cadascuna de les classes que han rebut.


Aquest any hem afegit la Humanització en TC, amb la meravellosa Merche, la que ens ha fet pensar, reflexionar i emocionar. Ha estat un colofó ​​a l'últim dia i el que sense cap mena de dubte ha estat una de les millors classes.

Ens crida l'atenció que s'hagin repetit frases d'opinió d'anteriors edicions com: 

"Tremendo curs de TCMC, difícilment millorable"
"Aquest curs hauria de ser obligatori per a tots aquells que treballem en TC"
"El millor curs sense dubte"
"Pràctic, ràpid i divertit" 

La il·lusió i interès mostrada dia a dia pels alumnes fan que tot l'esforç realitzat hagi valgut la pena i ens donin les forces per començar a preparar la setena edició.

Com a director i professor d'aquest curs estic molt orgullós, per l'èxit obtingut ja que els objectius s'han complert i això ha quedat patent en la relació diària.

Novament ACTEDI ofereix un curs d'alta qualitat i això està recolzat amb els 23,1 crèdits obtinguts per CFC - CCFCPS.

Gràcies a tots els alumnes i professors que han confiat en aquesta proposta formativa. Gràcies a l'Hospital Universitari de Bellvitge per la seva acollida i ajuda.

Aprofito per demanar disculpes a tots aquells que no han tingut l'oportunitat de realitzar aquest curs per falta de places, però el nostre objectiu és fer una cosa pròxima i personal i això ha estat sens dubte la relació obtinguda amb els alumnes/amics.

Gràcies a tots.

Daniel Fontes Caramé

Director del Curs