Butlletí
Digital

2012-8

ASSOCIACIÓ CATALANA DE TÈCNICS EN IMATGE PER AL DIAGNÒSTIC

01/08/2012

11/07/2012
Joan Viñas, nou president del ICS.
El cirurgià Joan Viñas ha estat nomenat nou president de l'Institut Català de la Salut (ICS).
11/07/2012
Sense paga de Nadal i dies lliures a funcionaris.
El president del Govern, Mariano Rajoy, ha avançat aquest dimecres al Ple del Congrés la suspensió de la segona paga extraordinària dels funcionaris i empleats públics, alhora que reduirà els dies de lliure disposició (els 'moscosos') i s'ajustarà el nombre d'alliberats sindicals al "estrictament disposa la llei".
17/07/2012
La Central de Resultats confirma que l'ICS no és pitjor.
El conseller català, Boi Ruiz, ha fet públics les últimes dades de la Central de Resultats vinculant-los per primera vegada als noms dels hospitals. D'aquesta forma s'ha pogut comprovar que, malgrat la campanya de desprestigio, els de l'ICS no són pitjors que la resta.
19/07/2012
Osakidetza suspèn al 98% dels aspirants a les opos de TSID.
El sindicat LAB ha criticat en un comunicat que el 98 per cent dels aspirants a tècnic de radiodiagnòstic van suspendre l'examen de l'última oferta pública d'ocupació (OPE) de Osakidetza, celebrat durant el cap de setmana passat.
19/07/2012
Els alumnes de Imatge per al Diagnòstic de Mallorca sense notes.
Els alumnes del cicle de Formació Professional d'Imatge per al Diagnòstic segueixen sense les seves notes d'aquest curs i, per tant, en una espècie de limb entre 1º i 2º. La vintena d'alumnes que aquest any han cursat 1º d'aquest cicle no tenen les seves qualificacions perquè els professors de les sessions pràctiques (una quinzena de radiòlegs, infermers i tècnics de rajos de Son *Espases) no les lliuraran fins que la conselleria de Salut els pagui pels serveis docents prestats aquest curs.
20/07/2012
La RM podria reduir el nombre de biòpsies de pròstata.
La ressonància magnètica (RM) podria convertir-se en una nova eina selectiva per a l'estudi del càncer de pròstata, igual que succeeix amb altres òrgans sòlids. El seu maneig podria semblar costós, però a llarg termini pot resultar rendible.
21/07/2012
Les proves radiològiques són molt eficaç per detectar obertures de les sutures.
Les proves d'imatge són "altament" eficaços a l'hora de detectar les obertures de les sutures quirúrgiques que es produeixen en alguns pacients intervinguts de cirurgia de l'obesitat per una complicació precoç d'aquesta cirurgia bariàtrica, convertint-se així les tècniques radiològiques "de gran utilitat "en el posterior maneig terapèutic del pacient.
28/07/2012
L'Associació de Radiologia dels Estats Units concedeix una beca a un projecte de la Facultat de Medicina de Girona.
El professor de la Facultat de Medicina de la UdG, Salvador Pedraza, ha obtingut una beca de l'Associació de Radiologia dels Estats Units (RSNA) per desenvolupar un joc seriós destinat a la majoria de l'ensenyament de la radiolgia en el context de l'Aprenentatge Basat en Problemes.
2012 - 1er Curs de TCMT (Tomografia Computaritzada MultiTall).
CURS TANCAT. 
Si hi esteu interessats en una propera edició, pot posar-se en contacte amb la direcció del curs enviant un mail a cursotcmc.barcelona@gmail.com
 

Aquest 1er Curs de TCMT presenta un enfocament integral de la tomografia computada des dels fonaments tècnics fins a les aplicacions clíniques actuals.

D’acord amb la Llei 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades, ACTEDI li informa que totes les dades rebudes a través de circulars, comunicats i correus electrònics seran inclosos en fitxers electrònics de l’entitat i tractats amb la màxima confidencialitat d’acord amb les polítiques de seguretat i privacitat de ACTEDI amb l’exclusiu objecte del tractament de les dades encaminades a donar compliment dels fins i objectius específics de l’empresa. En compliment de la Llei 15/1999 del 13 de desembre, en l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació en els àmbits reconeguts per aquesta Llei, així com per a qualsevol aclariment sobre els mateixos, poden dirigir-se a l’adreça de correu electrònic actedi@actedi.cat o bé per escrit dirigint-se a: Carrer Marina, 27 Baixos Barcelona 08005

Casos clínics
Borsa de treball

Certificats

Padicat WIS FENIN

Certificats

Web mèdica acreditada Web mèdica acreditada Hon Code