Butlletí
Digital

2013-3

ASSOCIACIÓ CATALANA DE TÈCNICS EN IMATGE PER AL DIAGNÒSTIC

01/03/2013

01/02/2013
Nous avenços en la delimitació de tumors cerebrals agressius.
Segons un nou estudi publicat en European Radiology, la utilització d'un nou contrast permetrà molta major precisió en la detecció mitjançant ressonància magnètica de l'extensió dels tumors cerebrals.
03/02/2013
Carta al Soci
08/02/2013
La FP en Diagnòstic per Imatge no envaeix competències d'infermeria.
La Sala Contenciosa del Tribunal Suprem ha dictat una sentència en la qual desestima la reclamació presentada pel Consell General de Col·legis Oficials d'Infermeria contra el Reial decret 887/2011, que completa el Catàleg Nacional de Qualificacions Professionals, mitjançant l'establiment de tres qualificacions professionals de la família professional sanitària.
27/02/2013
Rajos X per netejar l'aire sense perill.
Un equip de científics presenta un sistema d'irradiació que elimina virus, bacteris i altres partícules tòxiques.
28/02/2013
Detinguts els exdirectors de l'ICS i de CatSalut Josep Prat i Carles Manté.
La Guàrdia Civil ha detingut aquest dimecres als seus domicilis l'exdirector de l'ICS i del grup d'empreses municipals Innova de Reus, Josep Prat, i l'exdirector del CatSalut i exresponsable de l'empresa Shirota, participada per Innova, Carles Manté. Prat i Manté, que estan imputats per estafa i malversació de fons públics, han passat la nit a la comandància de la Guàrdia Civil a Tarragona i, probablement, declararan davant del jutge aquest dijous.
2013 - Curs Multimodal de Columna. Bloc I.
CURS TANCAT. 
Si hi esteu interessats en una propera edició, podeu posar-vos en contacte amb la direcció del curs enviant un mail a
cursosrmi@gmail.com o telefon al 6990123361
Degut al interès que ha despertat de curs segurament repetirem el curs en el segon semestre.
 
 
2013 - V Seminari de Publicacions i Presentacions Cientifiques.

Aquest seminari vol ocupar el buit formatiu existent en els Tècnics Superiors Sanitaris sobre una qüestió molt sovint obviada pel col·lectiu: la correcta forma de planificar, donar format, estructurar i il·lustrar, en definitiva comunicar de manera adequada els nostres coneixements o la nostra recerca.

Després de la nostra llarga experiència en l'organització d'actes d'aquestes característiques, hem pensat que seria adient un monogràfic que us pugui ser d'utilitat.

Us presentem un professorat tècnic, experimentat i didàctic perquè la dinàmica interactiva del seminari es tradueixi en la bona assimilació dels continguts.

2013 - Report II Curs de Radiologia Abdominal amb Contrast.
Realitzada la segona edició del curs de Radiologia abdominal amb contrast, que ha respòs a una necessitat detectada en les nostres enquestes al llarg dels darrers anys en cursos presencials de característiques similars al present any 2013. Amb una impecable posada en escena de les diferents presentacions, hem anat desglossant els temaris amb una puntualitat impecable i una seriositat que sempre ens avala en aquests events. 
L'assistència del públic ha estat superior a l'esperada donat el context econòmic i laboral actual. Una vegada més ens hem consolidat com entitat de referència a Catalunya en formació de formadors, treballadors en actiu i estudiants del Diagnòstic per la Imatge.
Com tradueixen els valors de les enquestes de qualitat 4.4 (sobre 5) i els resultats del test de coneixements 3.9 (sobre 5) de promig i uns índex d'assistència que han voltat el 90% de mitjana, la organització considera coberts els objectius i ens esperona a emprendre noves iniciatives, a poder ser, millor adaptades als horaris laborals dels nostres professionals.
No volem finalitzar el report sense felicitar els responsables de Juste i de l'hospital Dos de Maig de Barcelona (Consorci Salitari Integral) per la seva imprescindible aportació a que es facin realitat actes de formació continuada del nostre col.lectiu.
2013 - 2on Curs de Tomografia Computaritzada Multitall (TCMT).
Aquest 2on Curs de TCMT presenta un enfocament integral de la tomografia computada des dels fonaments tècnics fins a les aplicacions clíniques actuals.
2013 - IX Curs Nacional de Neuroradiologia.

Preu especial socis de l'ACTEDI.

Formació Continuada Personalitzada (FCP)
Seguint amb el compromís de la Formació Continuada dels Tècnics Superiors en Imatge per al Diagnòstic, estudiants i Metges Residents del sector, ACTEDI vol presentar un projecte innovador dintre de la Formació Continuada: La Formació Continuada Personalitzada (FCP).

En que consisteix la formació continuada personalitzada?
ACTEDI al llarg d'aquests anys ha posat a l'abast de tots els Centres de formació, Organitzacions, Hospitals, Clíniques, una sèrie de cursos presencials en els quals ACTEDI es desplaçarà al lloc on el client vulgui que s'imparteixi aquest curs.
Tenim un equip de professorat expert, didàctic i en actiu en cadascuna de les matèries de l'acte formatiu. Es lliurarà als assistents diploma acreditat per l'entitat i l'Institut d'Estudis de la Salut de la Generalitat de Catalunya.
Considerem que el petit format de l'event permet una major aproximació al docent i als continguts. La nostra experiència ens avala.

Pot demar més informació a actedi@actedi.cat

 

D’acord amb la Llei 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades, ACTEDI li informa que totes les dades rebudes a través de circulars, comunicats i correus electrònics seran inclosos en fitxers electrònics de l’entitat i tractats amb la màxima confidencialitat d’acord amb les polítiques de seguretat i privacitat de ACTEDI amb l’exclusiu objecte del tractament de les dades encaminades a donar compliment dels fins i objectius específics de l’empresa. En compliment de la Llei 15/1999 del 13 de desembre, en l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació en els àmbits reconeguts per aquesta Llei, així com per a qualsevol aclariment sobre els mateixos, poden dirigir-se a l’adreça de correu electrònic actedi@actedi.cat o bé per escrit dirigint-se a: Carrer Marina, 27 Baixos Barcelona 08005

Casos clínics
Borsa de treball

Certificats

Padicat WIS FENIN

Certificats

Web mèdica acreditada Web mèdica acreditada Hon Code