Butlletí
Digital

2017-06

ASSOCIACIÓ CATALANA DE TÈCNICS EN IMATGE PER AL DIAGNÒSTIC

01/06/2017

25/03/2017
El 90% de pacients atesos a urgències es sotmeten a una prova d'imatge mèdica.
Les complicacions a causa de l'envelliment i la cronicitat han fet que s'incrementin aquest tipus de proves, es va a destacar al maig el VI Congrés de Radiologia a Urgències.

El treball multidisciplinari entre metges d'Urgències i radiòlegs escurça el temps d'atenció i permet iniciar els tractaments adequats de manera més ràpida, estalviant costos hospitalaris.

22/05/2017
Coneixent els nostres socis i companys.
Desde l'ACTEDI hem creat un nou apartat en el qual anirem entrevistant als nostres socis perquè puguem conèixer-nos millor, les nostres aficions, passions i recomanacions de l'especialitat. Comencem amb el nostre President, Joan Masnou Pratdesaba, però continuarem amb la resta dels nostres socis. Per descomptat, si us ve de gust participar en la secció, podeu enviar-nos un email a actedi@geyseco.es
 
2017 - 6è Curs de Tomografia Computaritzada Multitall. PLACES ESGOTADES.

Aquest 6è Curs de TCMC presenta un enfocament integral de la Tomografia Computaritzada des dels fonaments tècnics fins a les aplicacions clíniques actuals.

Formació Continuada Personalitzada (FCP)
Seguint amb el compromís de la Formació Continuada dels Tècnics Superiors en Imatge per al Diagnòstic, estudiants i Metges Residents del sector, ACTEDI vol presentar un projecte innovador dintre de la Formació Continuada: La Formació Continuada Personalitzada (FCP).

En que consisteix la formació continuada personalitzada?
ACTEDI al llarg d'aquests anys ha posat a l'abast de tots els Centres de formació, Organitzacions, Hospitals, Clíniques, una sèrie de cursos presencials en els quals ACTEDI es desplaçarà al lloc on el client vulgui que s'imparteixi aquest curs.
Tenim un equip de professorat expert, didàctic i en actiu en cadascuna de les matèries de l'acte formatiu. Es lliurarà als assistents diploma acreditat per l'entitat i l'Institut d'Estudis de la Salut de la Generalitat de Catalunya.
Considerem que el petit format de l'event permet una major aproximació al docent i als continguts. La nostra experiència ens avala.

Pot demar més informació a actedi@actedi.cat

 

Codi de descompte ELSEVIER.

El codi per els descomptes de ELSEVIER son el segünets:

10032601 per descomptes del 5% en llibres.

10032602 per descomptes del 15% en revistes.

2017 - I Curs Nacional de SPECT/TC. COMPLETO

Posem a l'abast de tots els professionals de la Medicina Nuclear, Imatge Molecular i Imatge per al Diagnòstic un curs teòric i pràctic d'alta aplicabilitat en el context de la maquinària híbrida actual.

Hem escollit amb cura tot un seguit de professionals en actiu especialitzats en aquesta técnica per oferir-vos des dels fonaments fins les darreres tendències diagnóstiques. 

 

D’acord amb la Llei 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades, ACTEDI li informa que totes les dades rebudes a través de circulars, comunicats i correus electrònics seran inclosos en fitxers electrònics de l’entitat i tractats amb la màxima confidencialitat d’acord amb les polítiques de seguretat i privacitat de ACTEDI amb l’exclusiu objecte del tractament de les dades encaminades a donar compliment dels fins i objectius específics de l’empresa. En compliment de la Llei 15/1999 del 13 de desembre, en l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació en els àmbits reconeguts per aquesta Llei, així com per a qualsevol aclariment sobre els mateixos, poden dirigir-se a l’adreça de correu electrònic actedi@actedi.cat o bé per escrit dirigint-se a: Carrer Marina, 27 Baixos Barcelona 08005

Casos clínics
Borsa de treball

Certificats

Padicat WIS FENIN

Certificats

Web mèdica acreditada Web mèdica acreditada Hon Code