Castellano | Català
 
ASSOCIACIÓ CATALANA DE TÈCNICS EN IMATGE PER AL DIAGNÒSTIC |  Dissabte, 23 de febrer de 2019
Imatge home
Home > Notícies > ACTEDI obté el segell ètic FENIN
26/08/2018
|

ACTEDI obté el segell ètic FENIN

Escrit per Dy69

L'Associació catalana de Tècnics en Imatge per al Diagnòstic (ACTEDI) ha obtingut el Segell Ètic del Sector de Tecnologia Sanitària que atorga la Federació Espanyola d'Empreses de Tecnologia Sanitària (FENIN).

 

El 2 de juliol ACTEDI va obtenir el Codi Ètic del Sector de Tecnologia Sanitària que respon a la voluntat de millorar el compromís ètic del Sector de Tecnologia Sanitària i estableix un nou model de relacions entre la indústria, els professionals i institucions sanitàries i les associacions de pacients.

"El segell ètic de FENIN suposa un reconeixement a la bona tasca, la transparència i independència de l'ACTEDI, i especialment la de les seves activitats formatives" declara Joan Masnou, president de l'ACTEDI.

Sobre el Codi ètic FENIN
Des que l'1 de gener de 2005 entrés en vigor el Codi de Bones Pràctiques de FENIN, s'ha produït un important avanç en la millora dels estàndards ètics del sector en les seves legítimes i necessàries relacions amb els professionals i institucions sanitàries. Perquè aquestes necessàries relacions es produeixin amb rigor, transparència i preservant la independència dels professionals sanitaris, FENIN ha anat actualitzat el seu Codi en diferents ocasions per incorporar nous processos que garanteixin assolir l'objectiu perseguit d'un sector responsable i compromès amb la salut dels pacients.

Aquest nou Codi que ha estat elaborat amb la col·laboració de les societats científiques permet donar un salt qualitatiu en la protecció de la formació mèdica independent aportant noves mesures de transparència. FENIN segueix i seguirà treballant, en col·laboració amb la patronal europea MedTech Europe i les societats científiques espanyoles per oferir les millors garanties de comportament ètic i responsable per part del sector. La formació dels professionals sanitaris i el desenvolupament de noves tecnologies no serien possibles sense la col·laboració de les empreses del sector de tecnologia sanitària. Les institucions i organitzacions sanitàries que tenen un compromís amb l'ètica d'aquest sector, tenen un reconeixement a través del Segell Ètic d'FENIN com a garantia d'una rigorosa i correcta gestió dels ajuts a la formació otoradas per les empreses per fer possible l'assistència de els professionals als congressos. La Unitat d'Ètica i Compliment, la Comissió Deontològica, i la Comissió de seguiment del codi són els òrgans que tenen encomanada l'actualització, revisió, i verificació del compliment del Codi.

Més informació sobre el codi FENIN.

Entitats amb segell.BARRA D'EINES
Enviar a un amic Imprimir
Casos clínics
Borsa de treball

Ecografia portàtil en el teu Smartphone.

Ampliar

Ecografia portàtil en el teu Smartphone.

Certificats

Padicat WIS FENIN

Certificats

Web Mèdic Acreditat. Veure més
informació

Nosaltres subscrivim els principis del codi HONcode. Comproveu-ho aquí. Nosaltres subscrivim els principis del codi HONcode.
Comproveu-ho aquí.

ACTEDI Associació catalana de tècnics en imatge per al diagnòstic
Carrer Marina, 27 Baixos. 08005 Barcelona
T. 932 212 242 | M. 630 380 886
Última actualització: 23/02/2019

4739576 VISITES

des del 23 de febrer del 2003

powered by: www.imatek.net