Castellano | Català
 
ASSOCIACIÓ CATALANA DE TÈCNICS EN IMATGE PER AL DIAGNÒSTIC |  Dissabte, 23 de febrer de 2019
Imatge home
Home > Notícies > Novetats en la revista Imagen Diagnóstica
03/06/2018
|

Novetats en la revista Imagen Diagnóstica

Escrit per Dy69


Benvolguts socis i simpatitzants
 
Com bé sabeu ACTEDI sempre ha apostat per la qualitat de la professió i dels seus professionals i en aquest sentit es va prendre la decisió d'emprendre un camí nou i desconegut per a tots nosaltres com era la creació d'una revista de contingut cientificotècnic per enaltir la figura del tècnic en imatge i la seva professió, de la mateixa manera que reivindicar la capacitat de la nostra professió en generar continguts interessants i la de crear i dirigir òrgans d'expressió tan importants com enriquidors com són les revistes de continguts científics.
 
Com bé coneixeu, vam començar de la mà d'una gran editorial com és Elsevier i actualment hem fet el canvi a una altra gran editorial del nostre país com és Viguera, quan dic gran no em refereixo tan sols a la capacitat de gestió i qualitat de les seves publicacions sinó també al gran equip humà que ens ha acollit.

Amb aquest canvi a ens ha generat certs problemes de gestió en el trasllat de manuscrits però els estem acabant de solucionar i us demanem paciència i al mateix temps us informem que ja està actiu l'accés directe a la revista per a l'enviament de manuscrits.

Com sempre us animem a produir algun tipus d'article dels permesos en les normes de publicació d'Imatge Diagnòstica i esperem rebre aviat alguna cosa teva per seguir creixent junts.

 

Francesc Josep Torres Giménez
Editor Cap Imagen Diagnóstica

 BARRA D'EINES
Enviar a un amic Imprimir
Casos clínics
Borsa de treball

Ecografia portàtil en el teu Smartphone.

Ampliar

Ecografia portàtil en el teu Smartphone.

Certificats

Padicat WIS FENIN

Certificats

Web Mèdic Acreditat. Veure més
informació

Nosaltres subscrivim els principis del codi HONcode. Comproveu-ho aquí. Nosaltres subscrivim els principis del codi HONcode.
Comproveu-ho aquí.

ACTEDI Associació catalana de tècnics en imatge per al diagnòstic
Carrer Marina, 27 Baixos. 08005 Barcelona
T. 932 212 242 | M. 630 380 886
Última actualització: 23/02/2019

4739565 VISITES

des del 23 de febrer del 2003

powered by: www.imatek.net