Castellano | Català
 
ASSOCIACIÓ CATALANA DE TÈCNICS EN IMATGE PER AL DIAGNÒSTIC |  Dissabte, 23 de febrer de 2019
Imatge home
Home

Preguntes freqüents


Quina és la quota per a associar-se a l'Actedi?

La quota és de 50 € semestrals. Aquesta quota la pots degravar de la Declaració d'Hisenda. Si fas un curs de formació continuada a l'any, ja et surt a compte.


Més informació.

No rebo informació, ni correu electrònic de l'Actedi.

Revisa la carpeta de correu no desitjat o spam, és probable que l'adreça actedi@actedi.cat estigui considerada com correu no desitjat o bé spam. Si no és així escriu-nos a actedi@actedi.cat indicant-nos el teu nom i cognoms, i les dades amb els quals t'has registrat en la Web i explicans el teu problema.

Vaig realitzar un curs d'Actedi i he perdut el Diploma d'Assistència. Què puc fer?

ACTEDI no realitzarà duplicats de Diplomes. Existeix la possibilitat d'emetre un "Certificat d'Assistència", el qual s'ha de sol·licitar a actedi@actedi.cat enviant les següents dades: Nom i Cognoms de l'assistent. Adreça postal, per a la tramesa. Telèfon de contacte. Títol del curs. Data de realització.

Inscripcions als Cursos

INSCRIPCIONS
Les inscripcions als cursos de l'ACTEDI es poden realitzar a través de la nostra pàgina web de la forma següent:
Mitjançant el formulari on-line amb les fases corresponents.
No s'accepten inscripcions per telèfon.
L'ACTEDI es reserva el dret d'admissió a tots els seus cursos.
Les inscripcions es realitzaran per ordre de pagament.
En el cas que el nombre de sol·licituds superi el nombre de
places, l'ACTEDI podrà obrir una llista d'espera per cobrir les possibles baixes.
En general, les places per als cursos són limitades en funció de la tipologia dels cursos i l'aula de realització. Un cop exhaurides les places disponibles, no s'acceptaran més inscripcions.
L'alumne/professional que s'inscrigui a un curs de l'ACTEDI manifesta que les seves dades personals introduïdes al formulari d'inscripció són certes i veraces.

FORMA DE PAGAMENT DELS CURSOS
El Pagament dels cursos als quals s'inscriu l'usuari es pot efectuar:
Per targeta de crèdit o de dèbit a través de la passarel·la de pagament de La Caixa y/o PayPal:
Els pagaments amb targeta de crèdit o dèbit a través del web ACTEDI seran tramitats per la passarel·la de pagament de La Caixa o PayPal. A partir d'aquest moment, les dades de caràcter personal que vostè faciliti a La Caixa o PayPal per fer efectiu el pagament es regeixen per la seva política de privacitat. La confirmació de la reserva de plaça és automàtica, un cop completat el formulari d'inscripció i el procés de pagament tant per La Caixa com per PayPal, rebrà un missatge al compte de correu electrònic que ens hagi facilitat al formulari amb un resum de la seva inscripció. Tant la pàgina de confirmació com l'e-mail pot arxivar-los o imprimir-los. L'ACTEDI no es fa responsable de la recepció, per part de l'inscrit, del missatge de confirmació. En la majoria de casos, la no recepció d'aquest missatge té a veure amb la configuració del servei de correu electrònic de l'usuari.

L'ACTEDI no recull informació relativa a la numeració de la targeta de crèdit/dèbit.


CANCEL·LACIONS O MODIFICACIONS DELS CURSOS DE FORMACIÓ
L'ACTEDI no es fa responsable de les cancel·lacions i/o modificacions que es puguin produir per causes alienes a la nostra voluntat. En el cas que es produïssin modificacions en les dates, horaris, ponents, contingut del curs; l'ACTEDI no retornarà l'import.

Si s'hagués de cancel·lar un curs ja sigui per motius aliens a la voluntat de l'organització o per motius de força major l'ACTEDI retornarà l'import abonat pel curs.

L'ACTEDI es reserva el dret a fer canvis en els horaris, els ponents i el programa si ho considera necessari. En el cas que es produís algun d'aquests supòsits, l'ACTEDI no retornarà l'import de la inscripció.


CANCEL.LACIONS DE L'INSCRIT A UN CURS
Les cancel·lacions fetes amb un mínim de 60 dies d'antelació a l'inici del curs implicarà la pèrdua del 25% de l'import del curs.
Les cancel·lacions fetes amb un mínim de 30 dies d'antelació a l'inici del curs implicarà la pèrdua del 50% de l'import del curs. Si la cancel·lació es realitza després d'aquesta data límit es perdrà el 100% de l'import de la inscripció.

CERTIFICATS I/O DIPLOMES
El/s certificat/s del/s curs/os es realitzarà/n a nom de la persona que hagi emplenat el formulari d'inscripció segons les dades introduïdes.

L'ACTEDI únicament realitzarà còpia d'un certificat o diploma en els casos que hi hagués un error tipogràfic atribuïble a l'ACTEDI i sempre dins dels 30 dies posteriors a la finalització del curs.

No es realitzaran duplicats de certificats i diplomes dels cursos vençuts.

L'ACTEDI no guardarà certificats que hagin superat els tres mesos des de la finalització del curs.

Casos clínics
Borsa de treball

Ecografia portàtil en el teu Smartphone.

Ampliar

Ecografia portàtil en el teu Smartphone.

Certificats

Padicat WIS FENIN

Certificats

Web Mèdic Acreditat. Veure més
informació

Nosaltres subscrivim els principis del codi HONcode. Comproveu-ho aquí. Nosaltres subscrivim els principis del codi HONcode.
Comproveu-ho aquí.

ACTEDI Associació catalana de tècnics en imatge per al diagnòstic
Carrer Marina, 27 Baixos. 08005 Barcelona
T. 932 212 242 | M. 630 380 886
Última actualització: 23/02/2019

4739575 VISITES

des del 23 de febrer del 2003

powered by: www.imatek.net