Treballar en UK, passos a seguir.

Això ha estat possible gràcies al nostre company Carlos Romero, qui porta ja més de dotze anys treballant al Regne Unit com Radiographer amb titulació espanyola.

SOL·LICITUD INTERNACIONAL
Què fer abans de realitzar una sol·licitud internacional
Abans de realitzar una sol·licitud internacional per al registre en la professió escollida, assegureu-vos que sigui elegible per realitzar la sol·licitud a través de la ruta internacional. Només aquells que hagin realitzat la seva formació professional fora del Regne Unit poden presentar la seva sol·licitud a través de la ruta internacional.

RECONEIXEMENT MUTU EUROPEU
Què són els drets de reconeixement mutu europeu (EMR)?
El reconeixement mutu de les qualificacions professionals es regeix per la Directiva 2005/36 / CE. Aquesta Directiva entra en vigor al Regne Unit pel Reglament de les Comunitats Europees (Reconeixement de qualificacions professionals) 2015. La Directiva promou la lliure circulació a la UE i, en el context de les professions que regulem, ajuda al procés d'establiment.
Si té drets d'EMR, el assistirem en el procés de registre ja sigui confirmant la comparabilitat de les seves qualificacions amb els estàndards de competència requerits per a la pràctica en el Regne Unit, o explicant què capacitació / educació addicional es requereix per complir amb aquests estàndards. Aquestes últimes es coneixen com a mesures de compensació. Només aquells amb drets de EMR poden beneficiar amb aquest acord.

PERÍODES D'ADAPTACIÓ i PROVES D'APTITUD
Mesures de compensació: períodes d'adaptació i proves d'aptitud.
Els sol·licitants que no compleixin amb l'estàndard per ingressar al Registre HCPC només tenen dret a un període d'adaptació o prova d'aptitud si:
Són nacionals d'un estat europeu rellevant o han adquirit drets (per exemple, a través del matrimoni amb el nacional); i tenen dret a exercir una de les professions que regulem en un altre estat europeu rellevant.
Un "estat europeu rellevant" significa Suïssa o qualsevol dels Estats membres de l'Espai Econòmic Europeu (EEE).

PERÍODES D'ADAPTACIÓ
Esperem que us sigui d'utilitat.
Si aconsegueixes arribar a treballar a UK estarem encantats de publicar el teu experiència.

 

Noticias Relacionadas

CIMER23
CIMER23
Investigadors de Plataforma por el Grado en Imagen médica y Radioterapia radiografien la percepció del col·lectiu de la seva formació de base
Investigadors de Plataforma por el Grado en Imagen médica y Radioterapia radiografien la percepció del col·lectiu de la seva formació de base
Llibre Blanc del Futur de la Professió de Radiographer a 10 anys
Llibre Blanc del Futur de la Professió de Radiographer a 10 anys
ACTEDI aconsegueix la resolució per al Grau
ACTEDI aconsegueix la resolució per al Grau