ACTEDI a Europa

ACTEDI a Europa

Estem molt contents i ens sentim tremendament orgullosos d'anunciar que l'ACTEDI ha estat acceptada com a membre de ple dret de la EFRS. L'acceptació serà ratificada el mes de novembre a la reunió general anual a Riga tal com marquen els estatuts de la federació.

Aquest pas suposa per a la nostra associació un avanç qualitatiu molt transcendent alhora que ens permet sumar suports a les iniciatives de la federació.

 

Quins beneficis obtindrem?

La EFRS és una organització internacional plenament dedicada al desenvolupament de la professió del tècnic (radiographer). Les seves activitats abasten la participació en múltiples projectes educatius i d'investigació. També la publicació de guies professionals o relacionades amb els requisits formatius dels radiographers. La federació té participació directa en la revista radiography i en el desenvolupament del programa per radiographers del Congrés Europeu de Radiologia (ECR). A la EFRS hi ha diversos comitès que treballen per detectar necessitats i oferir solucions en radiologia, medicina nuclear i radioteràpia.

Formar part de la EFRS, ens obre les portes a participar en iniciatives internacionals la qual cosa suposarà un aprenentatge continu per als nostres socis. Dit d'una altra manera, estarem directament connectats als principals avenços del nostre àmbit i serem partícips d'ells.

L'actual junta directiva de l'ACTEDI segueix treballant en estrènyer els llaços de cooperació amb Segra, la inclusió en la EFRS és també fruit d'aquest esforç. Volem expressar també el nostre agraïment a Segra per la seva excel·lent disposició.

Finalment, vam aprofitar també l'ocasió per agrair i reconèixer l'esforç dels socis, és gràcies al suport de tots vosaltres que aquests projectes es converteixen en realitat.

Equip de Comunicació
ACTEDI

Noticias Relacionadas

ACTEDI, SEGRA, SEOR i ARTCA es desvinculen de la Comissió Interinstitucional i constitueixen la Plataforma pel Grau
Comunicat oficial Congrès CIMER
Comunicat oficial Congrès CIMER
Codi ètic de la Professió de Tècnic Superior en Imatge per al Diagnòstic i Medicina Nuclear
Codi ètic de la Professió de Tècnic Superior en Imatge per al Diagnòstic i Medicina Nuclear
ACTEDI i la Universitat Alfons X el Savi de Madrid unides per conveni
ACTEDI i la Universitat Alfons X el Savi de Madrid unides per conveni