Formació Continuada Personalitzada (FCP)

La formació continuada personalitzada (FCP) és un tipus d'educació i aprenentatge que s'adapta a les necessitats individuals de cada persona o servei. Es tracta d'un aprenentatge que s'enfoca en les habilitats i els coneixements específics que una persona o servei necessita per millorar en el treball diari.

En un món cada cop més canviant i competitiu, la formació essencial per mantenir-se al dia en una professió i per adaptar-se a les noves demandes. Tot i això, no totes les persones o serveis tenen les mateixes necessitats de formació i no totes les formacions disponibles són adequades per a tothom. És per això que la FCP s'ha tornat cada cop més popular i ha demostrat ser molt efectiva.

En què consisteix la Formació Continuada Personalitzada (FCP)?
ACTEDI al llarg d'aquests anys ha posat a l'abast de tots els centres de formació, organitzacions, hospitals, clíniques, etc., una sèrie de cursos presencials on l'ACTEDI es desplaça al lloc on el client vulgui que s'imparteixi.

L'avantatge de la formació continuada al centre és que es pot fer de manera presencial, cosa que permet una major interacció i participació dels participants. Això és molt valuós en aprendre de manera més pràctica i dinàmica.

Un altre dels avantatges de la formació al mateix centre és que, en molts casos, es realitza amb els equips i aparells que es fan servir cada dia. Això permet que els participants puguin practicar i desenvolupar les seves habilitats de manera més pràctica i realista, cosa que fa que el procés daprenentatge sigui més eficient i efectiu.

Per descomptat, no totes les formacions al centre inclouen la pràctica amb equips i aparells. Algunes formacions poden ser més teòriques i enfocades a adquirir coneixements i habilitats de manera més general.

Com funciona?
Si vols que anem a impartir una formació al teu centre, envia'ns un correu electrònic a actedi@actedi.cat, explicant-nos quin tipus de formació precises i indicant-nos els temes que desitges que tractem o sobre quins aspectes us agradaria que donéssim la formació. Després de rebre el correu, en el termini d'una setmana elaborarem un programa d'acord amb les vostres necessitats, seleccionant el millor docent per impartir aquesta formació.

Aquest servei és només per a Catalunya?
No, aquest servei inclou tot el país inclòs les illes.

Tenim un equip de professorat expert, didàctic i en actiu a cadascuna de les matèries de l'acte formatiu. Es lliurarà als assistents diploma acreditat per l'entitat.

Considerem que el petit format de l'esdeveniment permet una aproximació més gran al docent i als continguts. La nostra experiència ens avala.

Podeu sol·licitar més informació a actedi@actedi.cat