Report del curs de FCP sobre Actualització en Tomografia Computaritzada.

Report del curs de FCP sobre Actualització en Tomografia Computaritzada.

Cristina Sellart, responsable del Servei d'Imatge per al Diagnòstic del Sant Hospital de la Seu d'Urgell, va contactar amb nosaltres davant de la seva inquietud de l'arribada al centre d'un nou equip de TC, si bé ja disposaven d 'un equip més senzill, la nova adquisició els proporcionaria noves eines i possibilitats que es traduirien en la sol·licitud de nous estudis, cosa que com a tots ens posa nerviosos davant del desconegut. Com a buen líder va a buscar amb previsió solucions i va trobar the servei ofert per l'ACTEDI, la Formació Continuada Personalitzada.

Aquest és el missatge de veu de Cristina Sellart transcribir:

"El dia que vam tenir el curs, durant la formació em vaig sorprendre de com  Daniel Fontes Caramé va saber generar l'interès al personal tècnic, fent que s'interessessin des del minut ui vaig veure el canvi que ells tenien de la por, que m'havien transmès, a les ganes de tenir el nou equip, poder-lo tocar i saber manejar-lo, de com millorar les imatges, com crear the protocols, els paràmetres, la dosi a pacient, increïble.

Increïble l'actitud que tenen ara, després de la formació, i les preguntes que es fan entre ells quan són davant de la TC antiga. He vist un pas de gegant amb el que Daniel va saber generar-los, ara ells transmeten que entenen, coneixen i saben com manipular la TC per poder millorar la imatge i oferir un diagnòstic de qualitat i estic seguríssima que els radiòlegs ho notaran i ens van a felicitar per aquesta formació. Espero que això no quedi així i com ja vaig dir, ens veiem de nou en Dany quan ja tinguem l'equip nou i portem uns mesos d'ús, perquè puguis ajudar-nos novament amb la teva experiència.

Diverses de les frases que he sentit del personal tècnic en són una mostra:

"Millorarem molt després d'aquesta formació."

"Un luxe poder comptar amb un expert, un luxe el no haver de desplaçar-nos i que a més s'adeqüi al nostre equip."

"Dany ho fa molt fàcil."

A les zones allunyades de les grans ciutats també podem beneficiar-nos d'una formació de qualitat, adequada al petit format dels nostres centres, afavorint la interacció i comunicació, entre companys i docents, ja que sempre és interessant i enriquidor poder parlar amb docents experts a la matèria per resoldre dubtes i això és possible gràcies a l'ACTEDI pel seu programa de formació continuada personalitzada.
És necessari poder tenir aquesta formació per poder equiparar-nos als companys que treballen a hospitals del nivell i oferir una assistència al pacient adequada i actualitzada.

Si es necesario formació de qualitat no dubtis a contactar amb l'ACTEDI, han superat les nostres expectatives i és altament recomanable, sens dubte tornarem a comptar amb ells. Gracias Daniel i gracias ACTEDI."

Des de l'ACTEDI és un orgull poder comptar amb personal docent de tanta qualitat i poder haver ajudat, gràcies Cristina per les teves paraules.

Si vols saber més sobre el programa de Formació Continuada Personalitzada fes clic AQUÍ .

Noticias Relacionadas

Paga els teus cursos en 3 terminis amb PayPal.
Paga els teus cursos en 3 terminis amb PayPal.
Nous i històrics talents pera guiar una entitat líder.
Nous i històrics talents pera guiar una entitat líder.
Dues décades donant servei als professionals de la imatge mèdica
Conveni de col·laboració entre Radiòlegs de Catalunya - L'Acadèmia i l'ACTEDI
Conveni de col·laboració entre Radiòlegs de Catalunya - L'Acadèmia i l'ACTEDI