La seguretat del pacient; molt per fer.

Recentment l'European Federation of Radiographer Societies (EFRS) i l'European Society of Radiology (ESR), van publicar un notable document conjunt sobre la seguretat del pacient radiològic.

Treballar en UK, passos a seguir.

Us presentem un seguit d'enllaços per a tots aquells que ens esteu demanant quins passos heu de seguir per provar sort al Regne Unit com Radiographers amb titulació espanyola.

Experiència d'un TSIDMN al Congrés Europeu de Radiologia (ECR)

El congrés europeu de radiologia (ECR) és un dels majors esdeveniments científics del món. Assistir i gaudir del programa és una experiència que qualsevol TSIDMN s'hauria de plantejar Per què?

La ESR i la EANM: exemples d'inclusió del tècnic

En aquesta entrada volem explicar-te la visió que tant la European Society of Radiology (ESR) i la European Association of Nuclear Medicine (EANM) tenen respecte als radiographers (tècnics).

Enquesta sobre el nostre col·lectiu

Us volem convidar a participar d'una enquesta que forma part d'una investigació que serà rellevant per al nostre col·lectiu professional.

D'aquest treball d'investigació es pot obtenir arguments per defensar la necessitat del canvi formatiu que reclamem des de fa molt de temps.

Us demanem que, si us plau, ompliu el formulari online i que us sentiu lliures de compartir-lo amb altres companys. L'èxit del treball depèn en part d'obtenir una participació significativa.