ACTEDI a Europa

Estem molt contents i ens sentim tremendament orgullosos d'anunciar que l'ACTEDI ha estat acceptada com a membre de ple dret de la EFRS. L'acceptació serà ratificada el mes de novembre a la reunió general anual a Riga tal com marquen els estatuts de la federació.

Aquest pas suposa per a la nostra associació un avanç qualitatiu molt transcendent alhora que ens permet sumar suports a les iniciatives de la federació.

CIMER20, el congrés que no et deixarà indiferent.

Es per a nosaltres un enorme plaer anunciar que ja tenim dates i seu per al congrés CIMER20 que organitzaran de forma conjunta SEGRA y ACTEDI.

Treballar en UK, passos a seguir.

Us presentem un seguit d'enllaços per a tots aquells que ens esteu demanant quins passos heu de seguir per provar sort al Regne Unit com Radiographers amb titulació espanyola.

Experiència d'un TSIDMN al Congrés Europeu de Radiologia (ECR)

El congrés europeu de radiologia (ECR) és un dels majors esdeveniments científics del món. Assistir i gaudir del programa és una experiència que qualsevol TSIDMN s'hauria de plantejar Per què?

Nova imatge de l'ACTEDI

Què vol transmetre o projectar la nova imatge de ACTEDI?
Ens hem basat sobre tres pilars i valors importants de la nostra entitat.

Nova secció a la Web: Actualitat

La nostra secció d'actualitat

La ESR i la EANM: exemples d'inclusió del tècnic

En aquesta entrada volem explicar-te la visió que tant la European Society of Radiology (ESR) i la European Association of Nuclear Medicine (EANM) tenen respecte als radiographers (tècnics).

Enquesta sobre el nostre col·lectiu

Us volem convidar a participar d'una enquesta que forma part d'una investigació que serà rellevant per al nostre col·lectiu professional.

D'aquest treball d'investigació es pot obtenir arguments per defensar la necessitat del canvi formatiu que reclamem des de fa molt de temps.

Us demanem que, si us plau, ompliu el formulari online i que us sentiu lliures de compartir-lo amb altres companys. L'èxit del treball depèn en part d'obtenir una participació significativa.

Report del Curs Advanced Radiology

El passat 5 de desembre va finalitzar el darrer dels actes formatius de la nostra entitat el 2018 amb la percepció que la radiologia Convencional (la més habitual però també la gran oblidada) ha de ser un dels puntals formatius de la nostra especialitat.